Beşiktaş-Gençlerbirliği maçının sonunda yorumlarda bulunan Rıdvan Dilmen, Siyah-Beyazlı ekibin oyunuyla ilgili eleştiriler getirdi. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in ikinci yarıdaki hamleleriyle ilgili de yorum yapan Dilmen şunları söyledi:

"Gençlerbirliği, Vedat'ın yani santrforunun dışınad 5 tane orta saha ile oynuyor. Şenol Güneş muhtemelen Olcay'ı çıkarıp Cenk'i oraya koyacaktır, sonra çift santrfora dönecektir. Fakat Gençlerbirliği haddini biliyor. Beşiktaş ise hiç hazırlanamamış. Ya da tutuldular. Bazen böyle Ankara'da tutulur kalırsın. Bir de Atiba yok. Defans için de hücum için de Atiba. Önde Talisca içerideki maçlarda çift santrfor gibi oynadığı için kaleye yakın oynuyor."

Tosiç'e not verdi

Rıdvan Dilmen, Güntekin Onay'ın, "İlk yarıda 2 yıldız vereceğiniz bir oyuncu var mıydı?" sorusuna ise, "Yoktu. 1.5 vardı o da Tosiç'ti" karşılığını verdi.

Beşiktaş daha fazla pas yapmasını beklediğimiz takım ama Gençlerbirliği yapıyor."

'Cenk Tosun çok formsuz'

Mücadelenin sonunda önemli değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen, Cenk Tosun'un performansını eleştirdi.

"Beşiktaş'a hareketi getiren Aboubakar oldu. Cenk Tosun bir kaç hafta dır formsuz. Neden bilmiyorum. Sallanıyor."

"Beşiktaş'ın iki beki bugün hücumda hiç etkili olamadı. Aboubakar'ı oynatmalıydı. Cenk Tosun ile birlikte oynatabilirdi."

"Şenol Güneş, Gençlerbirliği maçına ne kadar önem verse de futbolcuların aklı Napoli'de. Beşiktaş ilk yarıda tokadı yediğinde dolayı "Ne yapıyoruz?" dedi. Gençlerbirliği iki yarıda da aynı oynadı. Beşiktaş ikinci yarı vitesi yükseltti, 4 tane gol atabilirdi."