Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmasını değerlendirdi.

NTV Spor'daki %100 futbol programında karşılaşmayı yorumlayan Dilmen, Fenerbahçe'nin Sow'la bulduğu golün ofsayt olduğunu söyledi. Rıdvan Dilmen ayrıca TFF'yi, Beşiktaş'a 27 bin bilet verilmesinden dolayı eleştirdi.

İşte Rıdvan Dilmen'in açıklamaları:

"Dedin ya Güntekin, Beşiktaş yarın kazanırsa şampiyonluk turu atıyor diye. Hak ettiler zaten. Abdullah Avcı da Adanaspor karşısında ciddi rotasyon yaptı. Ancak bana göre yılın en önemli işini Abdullah Avcı yapmıştır. Şenol Güneş’in 2 yıldır korkunç performansının yanında Abdullah Avcı önemli işler yapmıştır."

"KULÜPLER BİRLİĞİ ELİNE BOMBAYI ALDI"

"Beşiktaş’ın formasına ve amblemine saygım sonsuz. Hak ettikleri, alın terleriyle bir şampiyonluk alacaklar. Biz de burada zevkle şampiyonluklarını insanlara sunmaya çalışacağız. Ancak Kulüpler Birliği eline bombayı aldı. Bugün itibariyle Başakşehir’in şampiyonluk şansı var mı? Var. O zaman niye 27.000 bilet veriyorsunuz Beşiktaş taraftarına? Statüyü bozuyorsunuz. Matematiksel olarak Başakşehir’in şansı varsa bu olmaz. Eğer Beşiktaş garantilemiş olsa tüm biletleri verin. Önüne geçemeyeceğiniz bir bomba koyuldu."

Seneye Galatasaray ve Fenerbahçe diyecek ki, ben Kayseri’ye gidiyorum. Rakibin iddiası yok. Tüm biletleri verin. %5 uygulama varsa, bu kadar bilet veremezsin. Önümüzdeki yıl bu tartışmaları göreceğiz."

"İNSANLARLA ALAY EDİN DAHA İYİ"

"Milli takımımız her şeyden önce, kulüplerin önünde. Makedonya ile Pazartesi günü maçı var. Avrupa’nın en geç biten ligi bizim ligimiz. 4 Haziran’da maç var, şimdi bir de milli maç var. Doğru milli maç onu söyleyeyim. Üçüncülük mücadelesi var Galatasaray ile Fenerbahçe arasında? 

Onları ne zaman oynatacaksın? Hadi diyelim ki Galatasaray, Osmanlıspor ile oynuyor. Konyaspor’u ne yapacağız? Onların mücadelesi var. Niye bu haksız rekabet?

Konya takımı niye Galatasaray’a karşı enkaz çıksın mesela? Pazar oynamak varken. O zaman daha önceden ayarlansın fikstür? Hakikaten insanlarla alay edin daha iyi."