Değerli futbol adamı Sinan Engin, Levent Ümit Erol’un her hafta sonu 09:00-11:00 arasında Radyospor’da hazırlayıp sunduğu ödüllü program Doğru Tektir’de açıklamalarda bulundu.
 
Sözlerine dünkü Trabzonspor-Beşiktaş maçını değerlendirerek başlayan Sinan Engin; ‘’Dün şunu görmüş olduk ki Türkiye’de hala futbol varmış ve kavga dövüş olmadan maç izlenebiliyormuş. Dün sahada müthiş bir futbol vardı. İki takım da çok iyi top oynadı ama kazanan Beşiktaş oldu. Mutluyum çünkü şampiyon artık belli oldu. Beşiktaş’ta her şey çok iyi gidiyor Allah bozmasın… Ligdeki diğer takımlar için artık ikincilik yarışı var. İkincilik yarışı için de benim en büyük adayım Galatasaray…’’ açıklamasında bulundu.

Lyon-Beşiktaş eşleşmesi hakkında da açıklamalar yapan Sinan Engin; ‘’Ben Lyon’un çok abartılması gerektiğini düşünmüyorum. Kendi liglerinde 3.’ler… Hem Beşiktaş, Napoli gibi bir takımı yendi Lyon’u neden yenmesin? Beşiktaş’ın oynadığı futbol da belli. Bence iki denk takımın maçı olacak ve şanslı olan turu atlayacak.’’ açıklamasında bulundu.

Medipol Başakşehir-Galatasaray ve Fenerbahçe-Akhisar Belediyespor maçları hakkında da açıklama yapan Sinan Engin; ‘’Ben bugün Galatasaray’ın ve Fenerbahçe’nin kazanacağını düşünüyorum. İkincilik için bu iki takım da istekli fakat benim bu yarışta favorim Galatasaray.’’ açıklamasında bulundu.