EDİRNESPOR Kulüp Başkanı Savaş Üner’in ‘Edirne Belediyesi Dost Eller Dayanışma Evi’ne destek amaçlı kullanmadığınız kıyafet, oyuncak ve kitap getirin’ çağrısına taraftarlar duyarsız kalmadı. Basketbol ve voleybol maçlarını izlemek için gelen Edirneliler, kampanyaya büyük destek verdi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Edirne Belediyesi Dost Eller Dayanışma Evi’ne destekte bulunan herkese teşekkür ediyorum. Edirneli olmak da bunu gerektirirdi” dedi.

Başkan Gürkan’ın sosyal sorumluluk projelerinin içinde yer alan ve ihtiyaç sahibi vatandaşların ücretsiz olarak kitap, oyuncak ve giysi alabilmelerini sağlayacak olan ‘Edirne Belediyesi Dost Eller Dayanışma Evi’ için bir destek de Edirnespor Kulübü’nden geldi. Edirnespor Kulüp Başkanı Savaş Üner, hafta sonu gerçekleştirilen Basketbol ve Voleybol maçlarına gelecek olan taraftarlara önemli bir çağrıda bulunarak, ‘Edirne Belediyesi Dost Eller Dayanışma Evi’ne destek amaçlı taraftarlardan maçlara gelirken, kullanmadıkları kıyafet, oyuncak ve kitapları getirmelerini istemişti. Üner’in bu çağrısına Edirneliler duyarsız kalmadı.

Edirne Belediyesi Dost Eller Dayanışma Evi’ne destekte bulunmak isteyen taraftarlar Edirne Belediyesi Edirnespor Erkek Basketbol Takımı’nın, İstanbul Beylikdüzü Gelişim Spor ile 24 Aralık Cumartesi Günü Mimar Sinan Spor Salonu’nda yaptığı maç ile Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Voleybol Takımı’nın 25 Aralık Pazar Günü Saat:14.00’te Kartal Belediyesi’yle karşılaştığı maçlara gelirken kullanmadıkları ancak kullanılabilecek olan durumdaki eşyalarını getirerek, örnek bir davranışa imza attılar.
Edirnespor Kadın Voleybol Takımı’nın Mimar Sinan Spor Salonu’nda oynağını maçı izlemek için gelen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, kampanyaya destek olan Melodi Halk Dansları Spor Kulübü Derneği ile fotoğraf çektirirken, Bahçeşehir Koleji öğrencileriyle de sohbet etti. Pazar günü ilk yardımı ulaştıran ise Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Voleybol Takımı oyuncuları oldu.

Hizmete başlamasından hemen ardından yardımların de gelmeye başladığını ifade eden Gürkan, “Edirne Halkı saygılıdır, Edirne Halkı yardımseverdir, vatanseverdir. Edirne Belediyesi Dost Eller Dayanışma Evi’ne Edirnelilerin sahip çıkacağına hiç kuşkum yoktu. Herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Edirneli olmak da bunu gerektirirdi” dedi.