Ümit Özat, Yılmaz Vural, Serdar Kulbilge ve İbrahim Toraman gibi isimlerin çocuklarının futbol eğitimleri için emanet ettiği Arsenal Futbol Okulu, yarın günü Tugay Kerimoğlu'nu ağırlayacak. Tugay Kerimoğlu, 9 Ekim 2016 Pazar günü saat 10.00'da Ümraniye Futbol Park Tesisleri'ndeki Arsenal Türkiye antrenmanını yönetecek. Kerimoğlu, ''Türkiye'de altyapı eğitiminde yeni bir vizyon geliştiren Arsenal Türkiye ekibini kutluyorum. Hafta sonunda minik futbolcu kardeşlerimizle buluşacak olmaktan heyecan duyuyorum'' dedi.

Türkiye ile birlikte sadece dünyanın 25 ülkesinde Arsenal Soccer School bulunuyor. Amerika’dan, Japonya’ya, Kanada'dan Kuveyt’e kadar çok değerli projelere imza atan Arsenal Kulübü, genç nüfus potansiyeli nedeniyle Türkiye'ye ayrı bir önem veriyor. Önümüzdeki haftalarda resmi açılış töreni için Arsenal Kulübü yetkilileri İstanbul'a gelecek ve şöhretler maçının da yer alacağı muhteşem bir organizasyon düzenlenecek.

Arsenal Soccer School Türkiye'de Amerikan Life Dil Okullarının desteğiyle futbol İngilizcesi de öğretiliyor. Uzman Doktor Aydın Duygu doğru beslenme konusunda velileri ve öğrencileri takip ediyor, bilgilendiriyor. Spocu Psikolojisi Uzmanı antrenör Türker Çalım, yine Arsenal Soccer School Türkiye'de görev yapan isimlerden biri...

İstanbul'un her iki yakasında Avrupa'da Hasköy, Anadolu'da Ümraniye'de bulunan modern tesislerdeki Arsenal Futbol Okulu projesi aileleri bekliyor.

İletişim Bilgileri:

Öğrenci Kayıtları için irtibat numarası:
Telefon: 0 212 912 1886
0 530 942 1886