Türkiye'nin yetiştirdiği en yetenekli futbolculardan olan Sergen Yalçın "10 numara muhabbet" kanalında Şampiyonlar Ligi'nde sahasında Napoli ile karşılaşacak olan Beşiktaş için "Napoli'ye karşı ilk maçta deplasmanda Beşiktaş kazandı ama içerideki maç hiç kolay olmayacaktır. Çünkü İtalyanlar deplasmanda çok iyi savunuyorlar, iyi oynuyorlar ve Napoli'de kontra atağa çok yatkın bir takım. Kolay olmayacak yani Beşiktaş için stratejik bir müsabaka oynayacak. Beşiktaş, Napoli'yi yenerse gruptan çıkma şansını neredeyse yüzde yetmişe, yüzde seksene çıkaracak bence. Ama şunu unutmamak lazım, önce kaybetmeyeceksin, önce bir puan Beşiktaş için çok önemli. Çünkü buradan bir puan alıp içeride Benfica'yı yenerse Beşiktaş, büyük bir ihtimalle bu grubu bitirir diye düşünüyorum. Ama kazanamazsan kaybetmeyeceksin mantalitesini sakın unutmasınlar" diye konuştu.

"Fenerbahçe'nin işi zor ama 3 puan çıkartabilir"

UEFA Avrupa Ligi'nde A Grubu'nda Manchester United ile sahasında oynayacak Fenerbahçe için de değerlendirmede bulunan süper solak "10 numara muhabbet" kanalında şunları söyledi:
"Fenerbahçe - Manchester United maçı zor bir maç. Yani ciddi bir rakip ile oynuyor Fenerbahçe, güçlü bir rakip ile oynuyor. Kolay müsabaka değil. Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünmüyorum ama tabii burada çıkacak kadrolar da önemli. Her iki tarafta hangi kadrolarla çıkacak, maça ne önem verecekler, ne taşıyacak çok bilmiyorum ama Fenerbahçe'nin biraz Manchester United maçında işi zor görünüyor. Ama İngilizler deplasmanda çok iyi oynamıyorlar. Fenerbahçe oradan bir avantaj yakalayıp neden yenmesin? Daha önce Manchester'ı içeride yenmişti hatta Manchester'ın iyi kadrosunu yenmişti. İyi gününde olursan kazanırsın. Oyuncuların günlük performansı çok etkili olur bu maçta. İyi bir Fenerbahçe, koşan mücadele eden Fenerbahçe olursa, ki UEFA'yı da iyi oynuyorlar bence, bir üç puan çıkartabilir içerideki Manchester maçında, ama zor tabi. Şartlar çok zor. Başarılar dilerim temsilcimize."

İstanbul-DHA