Milli takımın yükselişi, bizim sponsorlarla olan işbirliğimizi körüklüyor. Dolayısıyla bugün de Damat ile bir sponsorluk anlaşması yaptık. Bu anlaşma devam edecek, futbol ailesi büyüyor. Büyüdükçe de bu gelirler Türk futboluna akıyor. İnşallah bu futbol iklimi böyle güzel devam ettikçe, hem milli takım hem kulüpler için bu sponsorluklar artarak devam edecek.
 
Milli takımda bir süreçten geçildi. Dünya Kupası öncesi elendik. Yeniden Avrupa Kupası'na hazırlanıyoruz. Yeni hocamızla, yeni oyuncularla, genç oyuncularla önümüzdeki senenin milli takımını olgunlaştırmaya çalışıyoruz. Hep birlikte toplandık, 7-8 tane yeni genç oyuncumuz var. Onlar kaynaşacaklar ama şu anda havamız güzel, her şey iyi. İnşallah böyle devam edecek.
 
Video hakem konusunda offline ve online çalışmalar devam ediyor. Bu çalışmalar sonucunda bağımsız bir kuruluş hazır olup olmayacağımızı söyleyecek. Hazır olur olmaz da video hakem sistemine geçeceğiz. Tabii ki hakem hataları olacak ama en azından futbolun akışına sıkıntı vermeden, bunu önlemeden tedbirler alınacak ve bunun için çalışmalar devam ediyor. Videonun başında oturanlar da hakemler olacak. Onlar da çalışıyorlar. Benim henüz hakemlerle bir görüşmem olmadı. Herhalde bize bir sunum yapacaklar ama onlar da hata ne kadar minimuma inerse, o kadar memnun olacaklar. Ümit ediyorum ki bu video hakem olayı Türk futbolunu rahatlatacak.
 
Federasyon ile Kulüpler Birliği'nin ayrı düşünmemek lazım. Federasyon kulüplerin federasyonu. Zaten şu anki yabancı kuralı 2 yıl önce alınırken, kulüplerle birlikte alındı. Türk futbolu daha iyi olsun diye alındı. Bugün için bizim için kısıtlama gibi bir düşünce yok ama kulüplerle bir araya gelip, altyapıdan gelen oyunculara daha fazla forma verilir mi, verilmez diye hep beraber görüşülecek. Kulüpler Birliği başkanımız konuyla ilgili açıklama yapmış, zaten federasyon başkanımız ile yakın temas içindeler. Türk futbolu için hayırlı olan yapılacak ama bugün bir kısıtlama söz konusu değil.