Son yıllarda ünü hızla artan ve geleceğin meslekleri arasında gösterilen E-spor oyunculuğu, şimdiki çocukların hayalini kurduğu meslekler arasına çoktan girdi bile.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın E-spor organizasyonu League of Legends Şampiyonluk Ligi'nden takımlar alması bu sporun önünün ne kadar açık olduğunun bir kanıtı şeklinde. İlk olarak Beşiktaş'ın başlattığı bu akım çok ilgi görmesiyle beraber Galatasaray'lı ve Fenerbahçe'li taraftarlar da klüplerine takım kurması için yoğun istekte bulundu ve bu ısrar sonucunda iki büyük klüp Galatasaray ve Fenerbahçe'de League of Legends Şampiyonluk Ligi'nden iki takım alarak bu maceraya adım atarak genç taraftarlarının kalplerinde bir kez daha taht kurdular.

Özellikle yeni neslin ilgisini çekmek ve klübe taraftar kazandırmak adına klüplerin çok önemli bir proje olarak gördükleri E-spor, bundan sonra da birçok büyük klübümüzün ismiyle gündemimize gelicek gibi duruyor.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın olduğu bu organizasyonu hafta sonları www.twitch.tv/riotgamesturkish kanalından internet üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz.