A Spor'daki Spor Ajansı programına konuk olan Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Galatasaray galibiyeti ve kulübün yapılanmasını değerlendirdi. Gümüşdağ, "Ben uzun yıllardır futbol yöneticiliği yapıyorum, futbol çok uzun sonuçlu bir süreç. Başakşehir'in bu yılki hedefi Avrupa'ya gitmek. Önümüzde 24 hafta var. Zamana ihtiyacımız var. 3 puanlı sistemde zor bir süreç. Başarıya sadece ekonomi yetmiyor, birçok olgusu var" ifadelerini kullandı.

SNEIJDER TEK BAŞINA BİZİM TAKIMIN YARISI

Gümüşdağ, şampiyonluk beklentilerine de değindi: "Şampiyonluktan bahsetmek için çok erken. Biz maç maç gidiyoruz her maç bizim için ayrı önem taşıyor. Başakşehir'e yakışır şekilde mücadele ettik. Wesley Sneijder'in bedeli bizim takımın bedelinin yarısıdır. Bu birlikteliği beraberliği oyuncular ve teknik direktörümüz olarak istikrarlı, uzun soluklu taşırsak şampiyonluk birkaç yıl içinde gelir" ifadelerini kullandı. Başakşehir Başkanı Gümüşdağ, kadrolarından milli takımda oynayacak birçok futbolcuları olduğunu da sözlerine ekledi.
26: Liderlik koltuğunu bırakmayan Medipol Başakşehir, 10 maçta topladığı 26 puanla zor olanı da başardı. Ligde en son 2009-2010 sezonunda Fenerbahçe 10. haftada 27 puan toplarken, turuncu lacivertliler son 7 sezonda 10 haftada bu değere yaklaşan ilk takım oldu.