Bu sezon Başakşehir'de muhteşem bir performans sergileyen ve birçok takımın radarına giren Cengiz Ünder ile alakalı kulüpten açıklama geldi.

AA'da yer alan habere göre konuyla ilgili konuşan Başakşehir Asbaşkanı Mustafa Saral, Cengiz'in Medipol Başakşehir'de çok mutlu olduğunu belirterek ''Cengiz için kulübümüze gelen resmi teklif yok. Oyuncumuzdan da bize gelen bir talep yok. Cengiz'i kesinlikle satmayı düşünmüyoruz. Oyuncumuzun bizimle 5 yıllık sözleşmesi var ve burada çok mutlu. Cengiz için gelecek tüm tekliflere kapalıyız." dedi.

"RÖPORTAJ İZNİ BİLE VERMİYORUZ"

Cengiz Ünder'in uzun vaadede kulübün planları arasında olduğunu açıklayan Mustafa Saral, oyuncunun gelişimiyle alakalı da konuştu.

Cengiz'in gelişimine çok dikkat ettiklerini belirten Saral, ''Cengiz'in üzerinde özel duruyoruz. Onun gelişimine çok dikkat ediyoruz. Röportaj izni bile vermiyoruz. Yalnızca gol attığı maçlardan sonra çok kısa röportaj veriyor. Tesislerde kalıyor, tamamen işine odaklanıyor. Rahat bıraksınlar Cengiz'i kazanalım. Kulübümüz için para ikinci planda. Şu anda Süper Lig'de lider durumdayız ve liderlik paradan daha önemli. Lider ve hedefi olan bir takım Cengiz'i neden satsın." ifadelerini kullandı.

Sezon başında Altınordu'dan Başakşehir'e transfer olan Cengiz, geride kalan haftalarda 3 gol ve 4 asistlik performans sergiledi.