İlk olarak söz alan Eren Derdiyok; "Çok iyi mücadele ettik ve bu maçı kazandık. İnançla, mücadeleyle kazandık. Ben bu kadar yorulduğumu hatırlamıyorum. Mutluyuz. Elimizde imkanlar var. Avrupa hedefini kovalayacağız. Yukarıdan kopmamamız lazımdı ve bunu başardık. Kalan maçlarda iyi işler yaparak yukarılara çıkmak istiyoruz. Lig de kopmamış oldu hem. Heyecan devam edecek." dedi.

"İLK GOLÜ ÇALIŞMIŞTIK..."

Eren'in ardından söz alan ilk golün sahibi Del Valle; "Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bütün hafta boyunca iyi hazırşlandık. Hepimiz görevimizi yerine getirdi ve maçı kazandık. Çok mutluyuz. İlk golü hafta içinde çalışmıştık. Gol yedikten sonra hemen gol bulmak için çalışmalar yapmıştık. İlk gol benim şansım oldu. Gol attığım ve kazandığımız için mutluyum." sözlerini kullandı.

"149 GÜN SONRA GOL ATMAK..."

Son olarak mikrofona gelen Scariona ise; "149 gün sonra gol attım. 2 maçlık kötü sonuçlardan kazanmak önemliydi. Bu galibiyet çok iyi oldu. Çok mutluyuz. Amacımız ligi en iyi yerde bitirmek. Bazen iyi fırsatlar geldi ama değerlendiremedikj. Kalan maçlarımızı kazanarak ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz." diye konuştu.