Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında yarın Mersin İdmanyurdu'nu konuk edecek Kasımpaşa, bu sezon taraftarlarının önüne son kez çıkacak.

Lacivert-beyazlı takım, ligden düşmesi daha önce kesinleşen Mersin İdmanyurdu'nu yenerek evindeki son maçı kazanmayı hedefliyor.

Mersin İdmanyurdu karşılaşması öncesi büyük bir düşüş yaşayan Kasımpaşa, son 4 haftada sadece bir puan aldı. Süper Lig'deki son galibiyetini 11 Nisan'da Akhisar Belediyespor'u deplasmanda 1-0 mağlup ederek alan lacivert-beyazlı takım, bu galibiyetin ardından çıktığı 4 maçtan 3 yenilgi ve bir beraberlikle ayrıldı. Sahasında Kayserispor'a 2-1 yenilen Kasımpaşa, deplasmanda ise Galatasaray'a 4-1 ve Torku Konyaspor'a 2-0 mağlup oldu. Evinde Osmanlıspor ile 1-1 berabere kalan lacivert-beyazlılar, 4 haftadaki tek puanını bu maçta aldı.

Ligde 32 maçta on ikişer galibiyet ve 8 beraberlikle 44 puan toplayan Kasımpaşa, 9. sırada bulunuyor.

Kasımpaşa ile Mersin İdmanyurdu arasındaki karşılaşma, yarın saat 19.00'da Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak. Mücadeleyi hakem Murat Özcan yönetecek.

Lacivert-beyazlı takım, sezonu gelecek hafta deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı karşılaşmayla tamamlayacak.

Adem Büyük'ün cezası bitti

Kasımpaşa'da kırmızı kart cezası nedeniyle Torku Konyaspor karşısında forma giyemeyen Adem Büyük cezasını tamamladı.

Tecrübeli oyuncu, teknik direktör Rıza Çalımbay'ın görev vermesi halinde Mersin İdmanyurdu karşısında görev alabilecek.

Sakatlığı nedeniyle geçen hafta kadroda yer almayan Vasil Bozhikov da şans bulması halinde forma giyebilecek.

Tunay Torun cezalı

Lacivert-beyazlılarda Torku Konyaspor karşısında dördüncü kez sarı kart gören Tunay Torun, cezası nedeniyle yarın görev alamayacak.

Kasımpaşa'da üçer sarı kartla sınırda bulunan Abdullah Durak, Oscar Scarione ve Hakan Arslan yarın aynı durumla karşılaştıkları takdirde Trabzonspor maçı öncesi cezalı duruma düşecekler.