Kayserispor'un Eskişehirspor'dan çiceği burnunda transferi Hasan Hüseyin Acar'dan flaş Galatasaray itirafı geldi.

Hasan Hüseyin Acar, "Menajerler aracılığı ile Galatasaray beni sordurdu" ifadelerini kullandı.

Hasan Hüseyin Acar, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

İşte detaylar...

Kayserispor'u neden tercih etti?

Sözlerine Kayserispor'u tercih nedenlerini anlatarak başlayan Hasan Hüseyin Acar,"Kayserispor'u tercih etmemdeki en önemli sebeb; Ertuğrul hoca benim eski hocam. Ertuğrul hocanın üzerimde çok büyük emeği var. Tekrar onunla çalışmak için kimseyle görüşmeden Kayserispor ile anlaştım. Gönül isterdi ki Eskişehirspor ile Süper Lig'de oynasaydım. Fakat olmadı. Kayserispor’da Süper Lig hedefime geri döndüm. Burayı bir basamak olarak düşünüyorum, Milli takıma yükselmek istiyorum" dedi.

Hedefim La Liga


Hedefim La Liga

La Liga'da futbol oynamak istediğini ifade eden Hasan Hüseyin, "Futbolu ve Avrupa Liglerini her zaman takip ediyorum. La Liga ile Premier Lig'i üst düzeyde ve mücadeleci buluyorum. İlerleyen zamanda La Liga'da oynamak isterim. 10 numara oynadım ancak kendimi 8 numara olarak görüyorum. Örnek aldığım futbolcu da Beşiktaşlı Tolgay Arslan. Dünya Kupası'nı yerinde izleyemeyeceğim. Favori takımım Brezilya" ifadelerini kullandı.

Galatasaray itirafı


Galatasaray itirafı

İsmi transfer döneminde Galatasaray ile de anılan genç futbolcu, "Menajerler aracılığı ile Galatasaray beni sordurdu ancak gelen net bir teklif olmadı" şeklinde konuştu.