AA muhabirine konuşan Umut Bulut, bu sezon için hedeflerinden bahsetti.

- İyi oyunumuzu önümüzdeki haftalara taşımak istiyoruz! -

İyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Umut Bulut, "Lige iyi başladık, iyi gidiyoruz. Puan cetvelinde de iyi durumdayız. İnşallah bu oyunumuzu, istikrarımızı önümüzdeki haftalara da taşırız. Bu hafta Kasımpaşa ile karşılaşacağız. Zor bir maç olacak. Kasımpaşa karşısında elimizden geleni yapıp puan ya da puanlar almak istiyoruz." dedi.

- Kadromuzun ligde başarılı olacağına inanıyorum! -

İyi bir takım olduklarını belirten golcü oyuncu, "Zaten kurulu bir takımımız vardı, gelen arkadaşlar da iyi uyum sağladı. Bir uyumsuzluk yaşamadan onlar da takıma en kısa sürede adapte oldu. Galibiyetler de üst üste gelince takımın morali arttı. Geniş kadromuz var ve bu kadronun ligde başarılı olacağına inanıyorum. Bu başarıda ben de pay sahibi olabilmek için çok çalışıyorum ve elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Taraftarlarımıza ve futbolseverlere güzel maçlar izletmek istiyoruz ve bunu da başardığımıza inanıyorum." şeklinde konuştu.

- Elimden geleni yapıp takımımı üst seviyelere çıkarmak istiyorum! -

Gollerine devam etmek istediğini söyleyen Umut Bulut, "İki haftadır gol atmak nasip oldu. İnşallah gollerim devam eder. Elimden geleni yapıp, hem kendimi hem de Kayserispor’u daha üst seviyelere çıkarmak istiyorum." ifadelerini kullandı.