La Liga'nın 8. haftasında Barcelona, Deportivo'yu konuk edecek. 15 Ekim Cumartesi günü TSİ 17:15'te başlayacak karşılaşma Lig TV 3'ten naklen yayınlanacak. Karşılaşma aynı zamanda iki Türk oyuncu, Arda Turan ve Emre Çolak'ı karşı karşıya getirecek.

Katalan devi, milli aradan hemen önce oynanan lig maçında Celta Vigo'ya deplasmanda 4-3 kaybederek zirve yarışında yara almış ve lider Atletico Madrid'in iki puan gerisine düşmüştü.

Luis Enrique için sevindirici haber üç maçtır takımını yalnız bırakan Lionel Messi'nin kasık sakatlığını atlatmış olması. Fakat Arjantinli yıldızın bu maçta riske edilmesi çok olası görünmüyor. Enrique, Messi'yle ilgili son kararını maç saatinde verecek.

Sakatlıktan dönen bir diğer isim ise Samuel Umtiti. Fransız stoper oyuncusu da iyileşti ve göreve hazır ancak Messi gibi Umtiti de aceleye getirilmeyebilir. Sergi Roberto, Jordi Alba ve Jasper Cillessen ise bu maçta formalarından uzak kalacaklar.

Şampiyonlar Ligi'ndeki Manchester City maçı öncesinde Luis Enrique'den küçük de olsa bir rotasyon gelebilir. Arda Turan'ın 11'de yer alması sürpriz olmaz.

Camp Nou'da oynadığı son iki maçta 2-2'lik beraberlikler elde eden Deportivo'da ise Joselu ve Juanfran sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecekler.

Sidnei'in sakatlığı geçti ama oynayıp oynamayacağı henüz net değil. Yaz döneminde Galatasaray'dan transfer edilen Emre Çolak'ın ilk 11'de oynaması bekleniyor.

MUHTEMEL 11'LER

Barcelona: Ter Stegen, Vidal, Pique, Mathieu, Digne, Busquets, Rakitic, Arda Turan, Suarez, Alcacer, Neymar

Deportivo: Lux, Navarro, Sidnei, Albentosa, Mosquera Parada, Borges, Babel, Emre Çolak, Gama, Andone