Arda Turan'ın Barcelona'ya transfer süreciyle ilgili önemli iddialarda bulunan FIFA Menajeri Bayram Tutumlu, Barcelona başkanı Josep Maria Bartomeu'nun Cengiz Ünder hakkında söylediklerine dair açıklamalarda bulundu.


"BARCELONA, ARDA'DAN ÖNCE İLKAY İLE ANLAŞTI"

Bayram Tutumlu; "Arda Turan öncesinde Barcelona kesin olarak İlkay ile anlaşmıştı. Fakat burada Arda Turan'ı ısrarla isteyen Luis Enrique oldu. Hatta ben Barcelona başkanı ile konuştum. Arda Turan; bakıyoruz halen Başakşehir takımında da oynayamadı. İlkay mesela halen Premier Lig'de çok iyi bir oyuncu. Biz bir Türk'e bir Türk'ü tercih ettik ama yanlış bir tercih yaptık."

"BİR TÜRK DAHA ALABİLİRİZ: CENGİZ ÜNDER"

'Başkan'a 'Dikkat et! Bak bir Türk daha gelebilir.' dedim. 'Evet, Cengiz Ünder gelebilir.' dedi. 80 milyon Euro civarında bedeli var denildi. Başkan 'Oynayacaksa 100 milyon Euro da veririz.' şeklinde konuştu.

"CENGİZ ROMA'DA 1-2 SENE DAHA OYNAMALI"

Bayram Tutumlu transfer konusunda düşüncelerini şöyle dile getirdi; "Cengiz'i herkes istiyor. Benim tavsiyem ona Roma'da 1-2 sene daha oynaması lazım. Cengiz'in çok önemli bir geleceği var. Cengiz ya da onu yönetenler erken hamle yaparlarsa yanlış olurdu. Manchester City takımına gidiyordu. Ben Göksel Bey ile görüştüm. Göksel Bey burada doğru bir hamle yaptı. Manchester City'ye gitse, orada oyuncuları başka takımlara gönderebiliyorlar. Real Madrid takımında görev yapan eski oyuncular ile kontak halindeyim. Cengiz artık tanınan bir oyuncu. Ülkemizin gururu Cengiz Ünder şu an.' ifadelerini kullandı.