Barcelona'nın teknik direktörü Luis Enrique'nin Manchester City tarafından Lionel Messi için yapılabilecek bir teklife ilişkin bilgisi yok ama Celtic karşısında sahaya çıkacak durumda olduğu kesin

Katalan ekibi, Arjantinli yıldızın yeni bir sözleşme imzalamasını umuyor ama ona yeni bir teklif yapabilmeleri için önce bazı parasalların engellerin aşılması gerekiyor.

Hafta sonu hastalık sebebiyle Malaga maçında oynayamayan yıldız oyuncu için City'nin 200 milyon Pound maliyetli akıl almaz bir teklif yapabileceği konuşuluyor.

Ancak hocasının bu tip dedikodular hakkında konuşmaya hiç niyeti yoktu. Bunun yerine oyuncusunun sağlık durumuna odaklandı ve hem o hem de Gerard Pique'nin Glasgow'daki Şampiyonlar Ligi maçında oynayacağını açıkladı.

Salı günü basın toplantısında potansiyel bir transfer konusunda bilgisi olup olmadığı sorusuna "Neden bahsettiğinizi bilmiyorum. Hiçbir fikrim yok" diyen Enrique, yalnızca yarınki maça odaklıydı.

"Onu daha bu sabah gördüm. Oynayıp oynamayacağını değerlendirmek için koşullar uygun diyemem" diyen Enrique, "Ama Leo her zaman oynamaya hazırdır" ifadeleriyle oyuncusuna güvenini vurguladı.

Leo Messi'nin bu sezonki kısa vadeli sakatlıkları Barça'nın sezonuna olumsuz etkiler yaptı bile.

Kaynak : Goal