İspanyol ekibinin yeni teknik direktörü Lopetegui yeni sezon öncesinde takımın durumu ve transferlerle alakalı açıklamalarda bulundu.

Real Madrid'in süperstarı Cristiano Ronaldo'nun takımdan ayrılmasının ardından hala güçlü bir kadroya sahip olduklarını belirten İspanyol çalıştırıcı, sadece bir kaç transfere ihtiyaç duyduğuna inanıyor.

Julıen Lopetegui ''Ronaldo'suz da çok kuvvetli bir takıma sahibim,bu antreman kampında ne olursa olsun,önümüzdeki bir kaç hafta içinde takıma küçük takviyelerde bulunacağım.Böylelikle önümüze çıkabilecek her engele meydan okuyabilecek kuvvetli ve güvenilir bir kadroya sahip olacağız'' şeklinde konuştu.
Sözlerine ek olarak ''Dünyanın en başarılı ve başarıyı en çok kovalayan kulübün başındayım.Bu kulübün isteklerini ve hedeflerini gerçekleştirebileceğimden son derece eminim.Ağustos ayında Atletico Madrid'e karşı Uefa Süper Kupa maçına hazır olarak çıkıp ilk kupamı kazanmak istiyorum.Real Madrid'e yabancı değilim,evime geri döndüm.
A takımın baş antrenörü olarak kulübe dönmek harika bir duygu, büyük bir heyecan ve sorumluluk ile bu görevi yapacağım'' ifadelerinde bulundu.

Bilindiği üzere Julıen Lopetegui Dünya Kupası başlamadan Real Madrid ile anlaşınca İspanya Futbol Federasyonu teknik adamın sözleşmesini fesh etmiş,yerine turnuvada takımın başında Fernando Hierro geçici olarak görev almıştı.


Kaynak : Sporx