Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane bu sezon performansından memnun kalmadığı 8 oyuncu ile önümüzdeki sezon yola devam etmek istemiyor.


İspanya basınında yer alan haberlere göre Fransız teknik adam 8 futbolcusunu önümüzdeki sezonun kadrosunda düşünmüyor.İşte o oyuncular;

1. Mateo Kovacic

2015-2016 sezonu öncesi Real Madrid'in Inter'den transfer ettiği Hırvat oyuncu, Real Madrid'de 3. sezonunu geçiriyor.Geçtiğimiz sezon Real Madrid'le 36. mücadelesine çıkan Kovacic, bu sezon oynadığı futbolla teknik direktör Zinedine Zidane'ın gözüne girmeyi başaramadı.

Mateo Kovacic, Zidane'ın gelecek sezonki kadro planlamasında yer almıyor.

2. Jesus Vallejo

21 yaşındaki İspanyol oyuncu bu sezon İspanya La Liga ve Kral Kupası'nda tamamı ilk 11 olmak üzere toplam 6 maça çıktı. Ancak İspanyol oyuncu gösterdiği performansla Zidane'ın beklentilerini karşılayamadı. Fransız teknik direktör Zinedine Zidane önümüzdeki sezon Vallejo'yu kadrosunda düşünmüyor.

3. Marcos Llorente

23 yaşındaki İspanyol oyuncu bu sezon Real Madrid formasıyla 17 resmi maça çıktı ancak gol veya asist yapamadı.

4. Borja Mayoral

Bu sezon Real Madrid formasıyla 6'sı ilk 11 olmak üzere 18 maçta forma giyen Mayoral, Zidane'ın gelecek planlarında yer almıyor.

5. Dani Ceballos

İspanyol orta saha oyuncusu Ceballos bu sezon 4'ü Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplam 17 maçta görev aldı. Real Betis altyapısından yetişen Dani Ceballos oynadığı oyunla Zidane'dan geçer not alamadı.

6. Achraf Hakimi

Faslı oyuncu bu sezon Real Madrid'le 11 resmi maçta görev aldı ve 1 gol atıp 1 de asist yaptı. 19 yaşındaki oyuncu Zidane'ın gelecek planlarında yer almıyor.

7. Isco

Geçtiğimiz günlerde İspanya'nın Arjantin'i 6-1 mağlup ettiği karşılaşmada 4 gol atarak yıldızlaşan, bu sezon da Real Madrid'le 26'sı ilk 11 olmak üzere 37 mücadeleye çıkan Isco'nun Real Madrid'deki geleceği belirsizliğini koruyor.

25 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada milli takım teknik direktörünün kendisine Zidane'dan daha fazla güvendiğini belirtmiş, bu durum yıldız oyuncunun Real Madrid'den ayrılacağı yönündeki dedikoduların artmasına neden olmuştu.

8. Gareth Bale

2013 yılında 100 milyon Euroluk rekor bonservis bedeliyle Tottenham Hotspur'den Real Madrid'e transfer olan Gareth Bale, Zinedine Zidane'ın gözüne girmeyi başaramadı.

Real Madrid kariyeri boyunca çeşitli sakatlıklarla da mücadele etmek zorunda kalan Gareth Bale önümüzdeki transfer döneminde Real Madrid'in satmayı düşündüğü isimlerden biri.