"Şampiyonar Ligi ön elemesinde bize test olabilecek önemli iki müsabaka oynadık. İki takımla dört maç yoptık. Ludogorets takımı kendi liginin son 6 yıldır şampiyonu. Geçen sene de Şampiyonlar Ligi'nde grup maçları oynamış. Basel maçları berabere, PSG deplasmanında berabere kalmış. Son 6 senedir Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde oynamış, Avrupa tecrübesi olan bir takma karşı mücadele edeceğiz. Brezilyalı oyuncu ağırlıklı, teknik kapasitesi yüksek bir takım. Kenar oyuncuları çok hızlı, bir geçiş takımı.

Sevilla ile Brugge maçlarındaki topa sahip olma oranımızı düşünerek, topun kıymetini iyi bilmeliyiz. Oyun oynarken, hem baskılı, hem agresif olmalıyız. Top bizden gittiği anda, savunma pozisyonumuzu doğru almalıyız. Kısa bir lig oynayacağız. Kazanarak gruba başlamak bizi sonuna kadar bu yarışın içinde tutacaktır. Bu seviyede her maç zor, kolay maç yok. En iyi şekilde neler yapabileceğimizi göstermek istioruz. Umarım bunu başaracağız.

Mossoro yarın bizimle olacak. Bugün idmana çıkacak. Mahmut'un durumu net belli dğeil. Sahada koşu yapacak ama olmayacak gibi duruyor.

Oyun olarak 3 senedir gelişen bir takımız. İki tane Şampiyonlar Ligi ön elemesi bize çok önemli bir deneyim kazandırdı. Tecrübeli oyuncualrım var ama kulüp tarihinde ilk defa grup oynuyoruz. Hep parçadan bütüne gittik. Yarınki maç için gruptan çıkabilmektir hedef. Gruptan çıkabilirsek bizim için gerçekçi ve ulaşabilir bir hedef olur. Ondan sonrasına bakacağız.

Hem gelişiyoruz, hem sayı görüyoruz. İlk defa grup maçları oynayacağız anack deneyimli oyuncularım var. Ludogorets, oynamasına izin verildiği zaman oynayabilecek bir takım"