Medipol Başakşehir’in, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu ilk maçında Sevilla’ya 2-1 mağlup olduğu karşılaşmada performansıyla alkış alan deneyimli futbolcu maç sonunda açıklamalarda bulundu.

Emre, “Sevilla, İspanya’da Barcelona’dan sonra en çok topa hakim olan takım. Geldiler ve attılar. Bu seviyeler hata kaldırmıyor. En azından başımız dik bir şekilde 2. maça hazırlanacağız. Avrupa Ligi değil, hala Şampiyonlar Ligi’ni istiyoruz. Bu tarz takımları koşturduğunuzda, oyuna hakim olursunuz. Bu takımlar koşmayı sevmezler” dedi.

Emre ayrıca Milli Takım’la ilgili de konuşurken “Bize ne zaman ihtiyaç duyulursa, bu bir milli meseledir. Söz konusu milli forma olduğunda, bizim için başka bir şey yoktur” ifadelerini kullandı.

PSG-BARCELONA HATIRLATMASI
Adebayor ise Paris Saint-Germain ile Barcelona’nın oynadığı unutulmaz eşleşmeye gönderme yaptı ve “Şansımız şu anda düşük, ama futbolda her şey mümkün. Geçen sene PSG-Barça eşleşmesinde bunu gördük” dedi. Türkiye’de mutlu olduğunu da söyleyen Togolu yıldız, “Başakşehir’de çok iyiyim, çok mutluyum. Türk insanları ile çok mutluyum. Burada kariyerimi sonlandırabilirim” dedi.