Medipol Başakşehir başkanı Göksel Gümüşdağ, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

- Galatasaray'a top oynatmadık! -

İyi bir oyun oynadıklarını belirten Gümüşdağ, "Bugün Medipol Başakşehir yine müthiş bir futbol oynadı ve hak ettiği bir galibiyet aldı. Galatasaray'a top oynatmadı. Bu çok önemli. Galatasaray bundan sonra mutlaka harika maçlar çıkaracak ama biz bugün buna izin vermedik. Türkiye'de iyi futbol oynayan iki takım varsa bunlardan birisi Medipol Başakşehir'dir. Çocukların hakkını vermek lazım. Gerçekten büyük mücadele verdiler. Bütün arkadaşları kutluyorum. İkinci yarı da aynı performansı gösterip, sezon sonunda arzu ettiğimiz yere gitmek istiyoruz." dedi.

- En ufak bir şüphem yoktu! -

Her maça galibiyet için çıktıklarını söyleyen Göksel Gümüşdağ, "Biz her maça galibiyet için çıkıyoruz. Medipol Başakşehir ligin iyi futbol oynayan takımlarından biri. Dolayısıyla en ufak bir şüphem yoktu. Puan alacağımızdan eminim ama futbolda bazen farklı neticeler olabiliyor. Gerçekten oyuncularımız rakibi oynatmadı. Dolayısıyla netice böyle oldu." şeklinde konuştu.

- Kerim Frei'ın mutluluğunu yaşıyoruz! -

Kerim Frei'ın attığı gol hakkında da konuşan Göksel Gümüşdağ, "Kerim Frei tebrik ediyorum. Tüm büyük maçlarda golü var. Bugün de oyuna girerken, yanımdaki başkan vekiline 'Yine gol atabilir.' dedim ve yine gol attı. Onun mutluluğunu yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.