Süper Lig'in 26. haftasında evinde Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Medipol Başakşehir'de tüm planlar galibiyet üzerine yapıldı.

Şampiyonluk yarışının içinde kalabilmek için bu maçı kayıpsız geçmek zorunda olan Medipol Başakşehir, kadro konusunda ise sıkıntılı günler geçiriyor. Takımın kilit isimlerinden Emre Belözoğlu ve Epureanu'nun yokluğunda yapacağı oyuncu seçimlerinde kararsızlıklar yaşayan Abdullah Avcı, bir yandan Beşiktaş'a karşı taktiksel stratejiler geliştiriyor.

KİLİT İSİM VİSCA

Medipol Başakşehir'in teknik adamı Abdullah Avcı, Beşiktaş karşılaşmasında Edin Visca'yı olabildiğince etkin kullanmanın hesaplarını yapıyor. Orta sahadan aldığı toplarla kanatlarda hareketliliği sağlayacak olan 28 yaşındaki oyuncu Edin Visca, zaman zaman içeri kat ederek de golü koklayacak. Edin Visca'nın asıl görevi takımın golcüsü Emmanuel Adebayor'u beslemek. Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 25 maçın 24'ün de süre alan ve 12 asist yapan başarılı oyuncunun bu özelliği Siyah-Beyazlı ekibe karşı da en büyük koz olacak. Oyun içinde sık sık yer değişikliği yapacak olan Edin Visca, gerek sağlı sollu ortalarla gerekse defans arasına vereceği paslarla hem rakibin direncini kıracak hem de Emmanuel Adebayor'a gollük servisler sunacak.

Kaynak: Fotomaç