Türkiye - Kosova maçı A Milliler'in 2018 Dünya KupasıGrup Elemeleri'nde 4. maçı olacak. Karşılaşmanın özelliği, Fatih Terim-Arda Turan krizinin gölgesinde oynanmayacak olması. Arda Turan, Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Gökhan Gönül'ün tekrar milli takımı alınmasının ardından bu maçın önemi daha da arttı. Hırvatistan (1-1), Ukrayna (2-2) ve İzlanda (0-2) maçlarından sadece 2 puan çıkarabilen Ay-Yıldızlılar'ın artık puan kaybetme lüksü yok. İşte bu şartlar altında oynanacak Türkiye-Kosova maçı ile ilgili detaylar şöyle:

Türkiye - Kosova maçı nerede, ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye - Kosova maçı Antalya Stadyumu'nda 12 Kasım Cumartesi günü saat 20.00'de başlayacak ve TV8'den naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.


Türkiye - Kosova maçı bilet fiyatları ne kadar?

Türkiye-Kosova maçının biletleri 15 ile 50 TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Bilet fiyatları şu şekilde: 
1. Kategori: 50 TL
2. Kategori: 30 TL
3. Kategori: 15 TL

NOT: Müsabakaya 1 kişi, en fazla 4 adet bilet satın alabilecek ve bilet.tff.org üzerinden alınan biletler, taraftarlarımıza ücretsiz kargo ile ulaştırılacak.

Türkiye - Kosova maçını Tamas Bognar yönetecek

A Milli Takımımızın, 12 Kasım 2016 Cumartesi günü Antalya Stadyumu'nda saat 20.00'de Kosova ile 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda oynayacağı karşılaşmanın hakemleri belli oldu.

Türkiye-Kosova karşılaşmasını Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Tamas Bognar yönetecek. Karşılaşmada, Bognar'ın yardımcılıklarını Balazs Buzas ve Zsolt Varga yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Ferenc Karako olacak