Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz, Türkiye A Milli Takımımızın Hırvatistan ile oynayacağı mücadele öncesinde açıklamalarda bulundu ve yabancı serbestliğine karşı olduğunu söyledi.

Yabancı kuralının değişmesini istediğini belirten Burak Yılmaz, birçok arkadaşının 30-31 yaşında futbolu bırakmak zorunda kaldığını belirtirken, "Türk futbolcusu olarak benim fikrim nettir. Tabii ki Türk arkadaşlarımın daha çok oynamasını isterim. Yabancı kuralının böyle olmasına saygı duyuyorum, ama karşıyım. Bu kural yüzünden benim yaşımdaki çok sayıdaki Türk futbolcu, futbolu bırakmak zorunda kaldı" ifadelerini kullandı.
''UFAK BİR ŞANSIMIZ VAR''

Sakatlığı ile ilgili konuşan Burak, "Hafif bir sakatlığım var ama iyiye gidiyor. Takım ile birlikte tekrar çalışacağım ve son kararı hocamız verecek.Ufak bir şansımız olsa da sonuna kadar kovalamak istiyoruz. Matematiksel olarak hala şansımız var. Ukrayna maçında iyi bir performans gösteremedik. Bunu Hırvatistan maçında telafi etmek istiyoruz" dedi.

''HER GÜN İYİ OYNAYAMAYIZ Kİ...''

Ukrayna karşısındaki oyun için üzgün olduğunu ifade eden tecrübeli golcü, "Sonuçta hepimiz bir insanız. Her gün aynı şekilde iyi performans göstereceğiz diye bir şey yok. Hocamızın kadro seçimine tamamen saygı duyuyoruz. O gün istediğimiz gibi oynayamadık. Özel maçlar, özel oynanmalı biliyorum ama bazen de günümüzde olmayabiliyoruz. Ukrayna maçında gösterdiğimiz performanstan dolayı gerçekten çok üzgünüz. Hırvatistan maçında farklı bir Türkiye olacak. Ukrayna maçındaki performansımızdan emin olun biz de çok üzgünüz ama bunu telafi edeceğiz" diye konuştu.