A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Mircea Lucescu, 3-2’lik Arnavutluk yenilgisi sonrası açıklamalarda bulundu.
3-2’lik yenilgiyi yorumlayan Lucescu, “Hazırlık maçı olduğunu hepimiz biliyoruz. Yeni arkadaşları görmek istiyorduk, onun için güzel bir maçtı. Fizik olarak iyi organize olmuş bir takıma karşı oynadık. İlk yarıda oyunun hakimiydik, domine ettik” ifadelerini kullandı.
Sözlerini sürdüren deneyimli çalıştırıcı, “Sonuçta 3 kere kalemize geldiler, 3 gol yedik. Bu seviyedeki bir ekip için çok tabii ki bu. Ofansif yönden baktığımızda, iyiydik. Bu maçın amacı, siz de biliyorsunuz, maksimum genç oyuncuyu oynatabilmekti” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Milli Takım’a alınması tartışmalara neden olan Erol Erdal Alkan hakkında konuşan Lucescu, şu ifadeleri kullandı;

“Erol’u da izledim takımıyla. Benim hoşuma gitmedi, orta sahada oynuyordu. Defansın göbeğinde oynasa iyi olurdu. Kenan ile onu çağırdım, görmek için. Bunda bir sakınca yoktur herhalde? Eğer bunu da yapamayacaksam, oyuncu seçme işini nasıl yapacağım? İnandığım oyuncuları çağırma hakkım var. Genç oyuncu bulmak istediğimi söylemiştim. Erol iyi bir oyuncu. Genç, Türk. Onun da milli takıma seçilme hakkı var. Umut ediyorum ki o da daha iyi bir noktaya gelecek. Bana söylendi menajerler vs. Bu yazarımızın başka bir meselesi varsa… Ben bu konuyu yarım bırakmayacağım. Dava açacağım. Tanıdığım bir menajer yok.