Aday kadroya davet edilen futbolcular yarın İstanbul Atatürk Havaliman'ından Antalya'ya doğru hareket edecek ve Belek'te ola Regnum Carya Golf & Spa Resort'ta kampa girecek. Akşam saatlerinde ilk antrenmanını gerçekleştirecek olan milliler, Finlandiya maçına kadar ise hazırlıklarını konakladığı otelin tesislerinde yapacak.

Finlandiya maçının öncesinde Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve bir futbolcunun katılımıyla 23 Mart Perşembe günü kamp yapılan otelde bir basın toplantısı düzenlenecek

A Milli Takım kafilesi, 25 Mart Cumartesi günü, Moldova karşılaşması için Antalya'dan Eskişehir'e geçecek. Fatih Terim ve bir futbolcu, 26 Mart Pazar günü, ilk kez bir A Milli Takım müsabakasına ev sahipliği yapacak olan Yeni Eskişehir Stadı'nda düzenlenecek basın toplantısında gazetecilerin karşısına çıkacak

Moldova karşılaşması sonrası Milli takım kafilesi İstanbula dönecek..

Finlandiya'yla oynanacak olan maç yarın saat 20:00'de,Moldovayla oynanacak müsabaka ise Yeni Eskişehir Stadı'nda saat 19.15'te başlayacak.

Aday kadro 

Finlandiya ve Moldova maçları için A Milli Futbol Takımı'nın açıklanan aday kadrosuna şu oyuncular çağırıldı.

Volkan Babacan, Cengiz Ünder (Medipol Başakşehir), Onur Recep Kıvrak, Okay Yokuşlu, Olcay Şahan (Trabzonspor), Harun Tekin (Bursaspor), Ahmet Yılmaz Çalık, Selçuk İnan (Galatasaray), Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, İsmail Köybaşı, Volkan Şen (Fenerbahçe), Gökhan Gönül, Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun (Beşiktaş), Çağlar Söyüncü (Freiburg), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Ömer Toprak (Bayer Leverkusen), Arda Turan (Barcelona), Güray Vural, Deniz Türüç (Kayserispor), Emre Çolak (Deportivo La Coruna), Serdar Gürler (Gençlerbirliği), Yunus Mallı (Wolfsburg), Emre Mor (Borussia Dortmund), Enes Ünal (Twente)