İsmail Kartal, stadyum problemleri ve hedefleri hakkında konuşurken; Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a kendilerine olan yaklaşımlarından ötürü teşekkür etti.

İsmail Kartal’ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde;

“Ali Koç’a yaklaşımından ötürü teşekkür ediyorum”

Sezon başından beri birçok zorlukla mücadele ediyoruz. Bunu aşmak için hep birlikte büyük bir çaba içindeyiz. Kendi sahamız olmadığı için çok fazla hazırlık yapamadık. Osmanlı Stadı’nda son anda oynamamıza izin veren dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Sahanın yeterli olmadığı raporu doğrultusunda başka bir arayışa girdik. Kulübümüz bazı kulüplerle yazışmalar yaptı. O kulüpler sahalarının bakımda olduğunu ve kullanıma açamayacaklarını ifade ettiler. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’u aradım. Kendisine teşekkür ediyorum. Bize statlarını açtılar. Ama geç kaldık. Organizasyonu sağlayamadık.  Ali Koç’a yaklaşımından ötürü teşekkür ediyorum.

“Fenerbahçe her maç bize stadını verecek diye bir şey yok”

Bundan sonraki süreci bilmiyoruz. Osmanlı Stadı’nı bakıma almışlar. Ne zaman bize açarlar bilmiyoruz. Ali Koç bize statlarını verdi ama her hafta verecekleri anlamına gelmez. İki takımın çatışmaması lazım. Göreceğiz. Önce bu maçı oynayacağız ardından kendi değerlendirmemizi yapacağız.

“Hedefimiz 3 puan almak”

Akhisar’a yakın bir stadyum. Ortada bir maç olacak. Bir takımı kendi evinizde ağırlamak, deplasmanı hissettirmek önemli. Bunu ne kadar hissettirebileceğiz, göreceğiz. Kaybettiğimiz maçlar oldu. Oynadığımız futbola göre birkaç puan daha yukarıda olmamız lazım. Kırılma anlarında lehimize goller atabilseydik daha iyi olurdu. 1-2 tane sakat oyuncumuz var. İyi çalışıyoruz. Bizim işimiz çalışmak. Ankaragücü’nü iyi yerlere taşımak istiyoruz. Bu maça iyi çalıştık. Hedefimiz 3 puan almak.