NBA’de 2017 seçmelerinde beklenen oldu ve Philadelphia 76ers ilk sıradan Markelle Fultz‘u seçti. Fenerbahçeli taraftarların gözü ise Sacramento Kings’te idi… Sacramento’nun 15’inci sıradan Bogdan Bogdanovic’in pozisyonunda oynayan Justin Jackson’ı seçmesi ve üç hakkını da 1-2-3 numaralı pozisyonlardan yana kullanması dikkat çekti. Kings’in bu tercihleri, Bogdanovic’in kararı açısından Fenerbahçe taraftarları arasında umut verici bir olay oldu.

Fenerbahçeli taraftarlar Euroleague şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Bogdan Bogdanovic’in gitmemesi için kampanya başlatmış, bir video ile ‘Bizi bırakma’ çağrısı yapmıştı. Videoya Twitter hesabından “Wow” diye yanıt veren yıldız oyuncu, Belgrad’da yaptığı açıklamada henüz kararını vermediğini belirtmişti.NBA’de 2017 seçmelerinde beklenen oldu ve Philadelphia 76ers ilk sıradan Markelle Fultz‘u seçti. Fenerbahçeli taraftarların gözü ise Sacramento Kings’te idi… Sacramento’nun 15’inci sıradan Bogdan Bogdanovic’in pozisyonunda oynayan Justin Jackson’ı seçmesi ve üç hakkını da 1-2-3 numaralı pozisyonlardan yana kullanması dikkat çekti. Kings’in bu tercihleri, Bogdanovic’in kararı açısından Fenerbahçe taraftarları arasında umut verici bir gelişme oldu.
Fenerbahçeli taraftarlar Euroleague şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Bogdan Bogdanovic’in gitmemesi için kampanya başlatmış, bir video ile ‘Bizi bırakma’ çağrısı yapmıştı. Videoya Twitter hesabından “Wow” diye yanıt veren yıldız oyuncu, Belgrad’da yaptığı açıklamada henüz kararını vermediğini belirtmişti.

KAYNAK : AMK SPOR