Cleveland Cavaliers’a şampiyonluğu getiren şutun şehrin kaderinin yanı sıra kendi hayatında da büyük değişikliklere sebep olduğunu söyleyen Irving, “Eskiden ligdeki herkesin onayını almak için çırpınıyordum. Herkes tarafından en üst seviyedeki en iyi oyuncular arasında görülmek istiyordum” diyen Irving, “Karşıma çıkanlar bana saygı duysun diye uğraşır dururdum. Artık böyle değil” ifadelerini kullandı.

24 yaşında ilk NBA şampiyonluğunu yaşayan ve bu yaz Olimpiyatlar’da kazandığı altın madalyayla, Michael Jordan, Scottie Pippen ve LeBron James’ten sonra tarihte bu başarıya ulaşan dördüncü oyuncu olan Irving yaşadıklarının kendisini de şaşırttığını itiraf etti.

“24 yaşında NBA şampiyonu olacağım hiç aklımdan geçmemişti” diyen Irving, “Yüzüğü kazandıktan sonra bu yazı bir oyuncu ve takım arkadaşı olarak beklentilerimi ve isteklerimi yeniden tanımlayıp gruplayarak, önceliklerime yeniden bakarak geçirdim” dedi.

Irving’in saha içindeki yeni hedeflerini ve gelişimini göreceğimiz ilk maç için Cavaliers’ın sezonun ilk maçında New York Knicks’in karşısına çıkacağı maçı bekleyeceğiz.