Zorlu Atiker Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Osmanlıspor'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, basın mensuplarının sorularını yanıltladı.

- İyi bir takım olduğumuzu unutmayacağız! -

Atiker Konyaspor maçını kazanmak istediklerini belirten Hamzaoğlu, "Benim cezam da bitti ve ilk maçıma çıkacağım. Ben de heyecanlıyım. İyi bir takım olan Atiker Konyaspor ile oynayacağız. Gösterdikleri performans ortada. Biz de iyi bir takım olduğumuzu unutmayacağız. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Rakibimiz futbol oynamaya çalışan bir takım. Tıpkı Aytemiz Alanyaspor gibi. Bu maç da bizim için zor geçti. Bizim bundan sonra futbolumuzu geliştirmekten başka bir derdimiz yok. Eksik yanlarımızı da tamamlamak amacındayız." değerlendirmesinde bulundu.

- Zayıf yanlarımızı güçlendirerek çıkışımızı sürdürmek​ istiyoruz! -

Gelecek sezonun planlamalarını da yaptıklarını belirten Hamza Hamzaoğlu, "Alabildiğimiz kadar fazla puan toplayıp ligi iyi bir yerde tamamlamak istiyoruz. Tabii ki önümüzdeki yılın planlamasını da bu arada yapıyoruz. Benim düşüncem çok fazla değişikliğe gitmeden mevcut oyuncularımızla beraber önümüzdeki sene de devam etmek. Eksik yanları tamamlayıp zayıf yanlarımızı güçlendirerek, çok fazla kurcalamadan istikrarlı bir şekilde çıkışımızı sürdürmek." ifadelerini kullandı.