Osmanlıspor teknik direktörü İrfan Buz, zorlu geçmesi beklenen Trabzonspor maçını AA muhabirine değerlendirdi.

- Her müsabaka bizim için önemli! -

Milli takım arasını iyi değerlendirdiklerini belirten İrfan Buz, "Trabzonspor için de bizim için de çok önemli bir karşılaşma. İçeride iki maç kazandık ve bir de Fenerbahçe ile berabere kaldık. Fenerbahçe maçını geçtik şimdi Trabzonspor karşılaşmasına hazırlanıyoruz. Her müsabaka bizim için önemli." dedi.

- Kendimizi geliştirdiğimizde puanlar da gelir! -

Her maçın ayrı bir zorluğu olduğunu aktaran Buz, "Önünüzdeki rakibi iyi analiz etmeniz gerekiyor. Karşılaşmada üç puan alabiliyorsanız alırsınız, olmadı bir puan da iyidir. İki hafta sonraki müsabakada şu kadar puanımız olacak, bu olmaz. O yüzden hep maç maç gidiyoruz. Kendimizi geliştirdiğimizde puanlar da gelecektir." şeklinde konuştu.

- Futbolcu kardeşlerimiz kalitelerini biliyorlar! -

İyi bir hava yakaladıklarını belirten İrfan Buz, "Futbolcu arkadaşlarımız uzun negatif bir dönemden geçti. Onu durdurmaya çalışıyoruz. Futbolcu kardeşlerimiz kalitelerini biliyorlar. Baktığımızda takımın savunmasını düzelttik. Çok gol yeme sıkıntımız yok. Öne çıkışlarda pozisyonlara girme konusunda çalışıyoruz. Osmanlıspor, penaltı alamayan tek takımdır. Bunu da çok anlamış değilim. Biz kendi doğrularımızın üzerine gideceğiz." ifadelerini kullandı.