Maçın ilk yarısında 5-0'da bitirebilirdik 5-5'te olabilirdi öyle enteresan bir müsabaka oynadık. Ama biz o golleri yapmış olsaydık ya da devre sonuna doğru o golü yemeseydik psikolojimizi biraz daha yukarda tutabilirdik.

Takımımızda psikolojik bir yorgunluk hissediyoruz. Bunun üstesinden gelebilecek argümanları bilim bize veriyor. Bizim için en korkutucu olan sürantrene ruhsal olandır. Fiziksel olana çok kolay çözümler üretebilirsiniz. Bunun olmaması için çalışmalar yapacağız ve oyuncularla konuşacağız.

Türkiye Kupası hariç iki ligde mücadele veriyoruz. Avrupa'daki müsabaka oyuncuyu tatmin edebiliyor fakat buradaki mücadele de tatmin duygusu oyuncunun performansını olumsuz etkileyebiliyor. Biz bu çelişkileri yaşıyor olabiliriz. Bunlarla ilgili çalışacağız. Çözebilirsek sanıyorum daha iyi olacağız. Çünkü maçın son 15 dakikasına göre oyuna hakim olunabiliyor yani fiziksel bir sürantrene olmadığı gözleniyor. Dolayısıyla sıkıntımız ruhsal sürantrene.

Rakibin dribling yapan oyuncuları özellikle bizim bloklarımızın kırılmasında çok etken oldu. Biz de o yardımlaşmayı yapamayınca bu sefer 2-0'dan 2-2 gibi bir sonuç doğdu. Yine de yenilmemenin mutluğu içerisindeyiz.

Benim için her zaman öncelik lig. Ama oyuncu avrupa vitrinini daha çok benimseyebiliyor. Ama bunu onlara anlatacağız. Lig olmadan o vitrine çıkmak mümkün olmuyor. 

LİG TV