Tarihinde ilk kez Avrupa'da boy gösteren Osmanlıspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında sahasında Moldova temsilcisi Zimbru'yu konuk edecek. 

Geçen hafta Moldova'da oynanan ilk maçta rakibiyle 2-2 berabere kalan Başkent temsilcisi önemli bir avantaj elde etmişti. Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay ve öğrencilerinin hedefi, rövanşta turu geçecek bir skor elde ederek 3. ön eleme turuna yükselmek.

OSMANLISPOR-ZİMBRU MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Ankara'daki Yenikent Osmanlı Stadı'nda oynanacak Osmanlıspor - Zimbru maçı yarın (21 Temmuz Perşembe) saat 21.00'da başlayacak. Mücadeleyi Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Mitja Zganec yönetecek. Zganec'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Tomaz Klancnik ve Andraz Kovacic yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise yine Slovenya'dan Rade Obrenovic olacak. 21.00'da başlayacak karşılaşmayı Beyaz TV canlı yayınlayacak.

İlk maçta deplasmanda rakibiyle 2-2 berabere kalan Osmanlıspor, rövanşta kazanması halinde adını 3. ön eleme turuna yazdıracak. Temsilcimize tur için golsüz beraberlik ya da 1-1'lik sonuç da yetecek. Rövanş karşılaşmasının da 2-2 sonuçlanması halinde ise uzatma dakikalarına geçilecek.
Osmanlıspor, Moldova temsilcisi Zimbru'yu saf dışı bırakması durumunda bir üst turda, İsrail'in Maccabi Haifa ile Estonya'nın Nomme Kalju takımları arasındaki eşleşmeden tur atlayan ekiple karşılaşacak.

İki takım arasında İsrail'de oynanan ilk karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sonuçlanmıştı. Estonya'da yarın oynanacak Nomme Kalju - Maccabi Haifa eşleşmesinin rövanş maçı TSİ 19.00'da başlayacak.