Spor Toto Süper Lig’de sezon sonu yaklaşırken takımların çoğu transfer çalışmalarına başlamış durumda. Bu takımlardan biri de Fenerbahçe! Sezonun bitmesiyle beklentilerin altında kalan ve önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe’de Valbuena,Dirar,Mehmet Ekici transferleri resmen açıklanmış ve teknik direktör Aykut Kocaman ile de 2 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Fenerbahçe adına birçok transfer iddiası ortaya atılıyor. Bu transfer iddialarından biri de dünya devi Bayern Münih'te forma giyen dünyaca ünlü kanat oyuncusu Arjen Robben ile Fenerbahçe'nin ilgilendiği yönündeydi. Bayern Münih'in Hollandalı dünya yıldızı kanat oyuncu Arjen Robben'in Spor Toto Süper Lig ekibi Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönünde çıkan haberlere son noktayı koyuyoruz! 

Adı neredeyse yaz transfer döneminde Fenerbahçe ile anılan Arjen Robben Fenerbahçe'ye transfer olmayacak! Arjen Robben Sarı-lacivertli yöneticilerin gündemine dahi gelmedi. 

Bu sezon Bayern Münih formasıyla toplamda 37 maça çıkan 33 yaşındaki Arjen Robben, 16 gol ve 14 asistlik performans sergiledi.

Çağlar ÇETİN | SPORUN DİBİ | ÖZEL HABER

Yasal Uyarı- Bu haberin kaynak verilmeden yayınlanması yasal suçtur!