Beşiktaş tribününün önde gelen isimlerinden biri olan Şevşek Ali lakaplı Ali Bektaş'a zor zamanında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım yardımcı oldu.

Şevşek Ali'nin kızı hastalanıyor ve bu zor zamanında bazı dost kapıları kapanıyor. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ise derhal devreye giriyor, Şevşek Ali'nin zor zamanında ona yardımcı oluyor ve kızının tüm hastane ve ameliyat masraflarını karşılayarak örnek bir davranış sergiliyor.

Bu gibi güzellikleri çok kez yapan Başkan Aziz Yıldırım, daha evvel ALS (Amyotrofik Lateral Skleroz) hastalığı geçiren  eski Fenerbahçeli milli futbolcu Sedat Balkanlı ve Trabzonsporlu İsmail Gökçek'e de destek oldu.

Yaklaşık 12 yıldır ALS hastalığı ile savaşan Sedat Balkanlı 29 Nisan 2009 hayata gözlerini yumarken, Sedat Balkanlı'dan iki sene sonra ALS hastası olduğunu öğrenen İsmail Gökçek 1999 yılından beri ALS hastalığıyla mücadele etmektedir.

Levent Ümit Erol konu hakkında, "Başkan Yıldırım, bu tip güzelliklerin basına çıkmasına son derece karşı. Ama biz sessiz kalmak istemiyoruz." sözlerini kullandı.

Bu güzel davranışları; yardım edecek güce sahip olan herkese örnek olmasını temenni ediyoruz.

SPORUN DİBİ ÖZEL | LEVENT ÜMİT EROL