Fenerbahçe'de Haziran ayında yapılacak Olağanüstü Kongre'de Ali Koç adaylığını açıklamış mevcut başkan Aziz Yıldırım'ın aday olup olmayacağı merak konusu olmuştu...

Bilindiği üzere yaklaşık beş-beş buçuk ay önce Fenerbahçe'nin 2018'in Haziran ayında yapılacak olan başkanlık seçimine aday olacağını açıklayan Ali Koç'tan sonra Fenerbahçe'nin mevcut başkanı Aziz Yıldırım'da %100 başkan adayı olacak. 

Başkan Yıldırım'ın, yeni yönetimde mevcut yönetimde bulunan yöneticilerin %90'ını seçim listesinde bulundurmayacağını iddia eden Levent Ümit Erol, mevcut yönetim kurulundan sadece Şekip Mosturoğlu, Önder Fırat ve İlhan Ekşioglu ile beraber yeni yönetimiyle yola devam edeceğini söyledi. Levent Ümit Erol Aziz Yıldırım'ın listesinde çok güçlü yönetim kurulu hazırlayacağını iddia etti.

Levent Ümit Erol, geçtiğimiz günlerde yaptığı flaş açıklamalarla sarı-lacivertli taraftarların büyük tepkisini çeken Mahmut Uslu isminin de Aziz Yıldırım‘ın Haziran ayında gerçekleştirelecek olan seçim listesinde olmayacağını iddia etti.

SPORUN DİBİ ÖZEL | LEVENT ÜMİT EROL