BEŞİKTAŞ FUTBOLUYLA KAZANDI

''MÜKEMMEL OYUN, HAK EDİLMİŞ GALİBİYET.''
 Maça iyi başlayan taraf Fenerbahçe'ydi, böylelikle golü de buldular. Golden sonraki 15 dakikada Fenerbahçe'nin kontrolündeydi ama 25. dakikadan itibaren maçın kontrolü Beşiktaş'a geçti ve haklı bir oyunla 3-1 kazanmasını bildiler, tebrik etmek lazım. Her zaman diyorum bu ülkenin en iyi takımı Beşiktaş. Yedekten giren adamlar Caner ve Negredo. Pepe'siz, Talisca'sız üç gol atıyor adamlar, kalite farkı var bunu kabul etmek lazım. Fenerbahçe de elinden geleni yaptı ama Quaresma'nın kalitesi maçın önüne geçti. Beşiktaş, kazanmak zorundaydı ve kazandı, yarışın içinde ben de varım dedi. Söyleyecek hiçbir şey yok, mükemmel oyun ve hak edilmiş galibiyet.

''CÜNEYT ÇAKIR'I, BEŞİKTAŞ KURTARDI.''
 İnanılmaz hatalar yaptı hakem triosu, özellikle ilk yarıda. Fernandao golü atarken Vida'nın gerisinde ama orada kural gereği Vida değil Adriano baz alınmalı son adam olarak, çünkü Vida kalecinin yerini doldurmuş orada, kural bunu söylüyor. Dolayısıyla Fernandao ofsayt, 79 cm ofsayt. Şimdi bunu Cüneyt'e değil de yardımcı Tarık Ongun'a yazarım ben. Kural bilmeyen hakemlerimiz Chelsea-Barcelona maçı yönetiyor, Allah'tan oralarda rezil olmuyoruz. 
 Isla'nın Quaresma'ya yaptığı harekette topla hiçbir teması yok, sadece Quaresma'nın ayağına basıyor, penaltı değil, net penaltı! Bu hata Cüneyt Çakır'a yazılır ayrıca diğer yardımcı Bahattin Duran'ın da görmesi gereken bir pozisyon. Ve son olarak Quaresma'nın Valbuena'ya yaptığı harekete nasıl sarı kart verirsin arkadaş? Gözün de mi görmüyor, adam arkadan makas atıyor adama. Bence maçtaki en büyük hatası buydu, hadi penaltıyı falan görmedin neyse ama bunu görüp de sarı vermen utanç verici oldu. Cüneyt'i bu akşam Beşiktaş'ın güzel oyunu ve haklı galibiyeti kurtardı. Ben Cüneyt'e geçer not vermiyorum ama Federasyonu bilemem...

''FARK VAR.''
 Fenerbahçe'nin gücü ilk yarım saate yetti, sonrasında Aykut Kocaman'ın da oyuncuların da yapacak bir şeyi kalmadı çünkü çok büyük kalite farkı var iki takım arasında. Quaresma'ya bak bir de Dirar'a. Solda maçın en kötüsü Isla varken Beşiktaş oyuna Caner'i sonradan sokuyor, çok lüks. Aykut Kocaman'ın da hataları olmadı değil, geç değişiklik yaptı. Valbuena daha erken girmeliydi, ikinci yarıda topu ileri götürecek adam kalmadı. Fenerbahçe'nin ikinci yarıda pozisyonu yok yahu, tek pozisyonu Fabri'nin saçma hatasında orta sahadan vurulan Şener'in şutu. Fenerbahçe elinden geleni yaptı ama dediğim gibi fark var iki takım arasında.