Ülkenin en degerli derbilerinden belki de en degerlisi Galatasaray-Fenerbahçe DERBİSİ..

Sonucu şartlar ne olursa olsun önceden kestirilemeyen derbi.. Favorisi yok kağıt üzeri yok tamamen ruh ile gelen galibiyetler ve mağlubiyetler 1907 yılından beri degişmeyen gelenek.. Galatasaray'da eksikler Fenerbahçe'de eksikler silsilesi ile başlanan bir derbi..

Fenerbahçe'de teknik adam krizi ve ligde bulunduğu konum itibari ile sancılı Galatasaray evindeki maçı mutlaka kazanmak için iddialı idi..

Galatasaray iyi de başladı golü de buldu ikinci yarı başında da farkı ikiye çıkardı işte o andan sonra Fenerbahçe'de eksik olan takım ruhu geri döndü.. Maçı bitirmeden oley çekerek Fenerbahçe'de eksik olan ruhu Galatasaray seyircisi geri getirdi.. Maç bir anda eşitliğe geldi biraz daha zaman olsa Fenerbahçe bir müthiş geri dönüş daha gerçekleştirebilirdi üstelik.. Kısaca maçın özeti buydu ama daha da önemlisi var.. Ona değinmek isterim sevgili dostlar köşemde sizlere..

Seni sevmeyen ölsün denmez bir genç evlat hakka yürürken... Hangi renk olursa olsun fark etmez... Yazıklar olsun... Bu arada #FENERBAHÇE cefakarları hepinize helal olsun tribünü boşaltmak sahipsiz bırakmak degildi RUHUNUZ YETER her zaman her yerde..

Arkadaşlar canlar kardeşler YASIMIZ var CENAZEMİZ var.. Biraz SAYGI... Bir tutam insanlık ADAMLIK... O pozisyon bu pozisyon yok o vurdu o kaçtı o başlattı bırakın.. BİR FİDAN göçtü gitti bari ailesine SAYGI kardeşimize bir RAHMET.. ALLAH RIZASI İÇİN.BİZ;BİZİ KAYBEDİYORUZ UYANIN.

Kendi renkleri ugruna yalakalıkta Nirvana seviyesine ulaşmış medya yavşaklarından tiksiniyorum...Tek uzmanlık alanları yalakalık yagcılık olan şahsiyetsizlere basın  kartı sunuluyor...

Şerefini şerefsizce satmayan tüm emekçi medya dostlarına saygılarımı sunuyorum..

Sevgilerimle...

LEVENT ÜMİT EROL