Taraftar,Beşiktaş maçından sonra hocaya tepki gösterdi ama Sayın Başkan,hocaya yapılan tepkileri kendisi göğüslemeyi tercih etti.Evet bu sezon sabır sezonu,hep beraber sabredeceğiz dedik.Sayın Başkan,şundan emin olsun,FENERBAHÇE taraftarı,inandığı,güvendiği,uğruna besteler yaptığı Ali Koç’un sonuna kadar arkasındadır.

Fakat kadro tercihinde,oyuna müdahalede son derece başarısız bir hoca var takımın başında,olay apaçık ortada.Başkan da bu hocayla sezonun bitmeyeceğini düşünüyordur artık,düşünmüyorsa da düşünmeli.

6 haftada 7 puan almışsınız,rakibinizin galibiyeti yok.Sahaya çıkardığınız kadronun bunun bilincinde olması lazım.Puan kaybına tahammülümüz yok ona göre oyuncu tercih etmek zorundasınız.Kadroya baktım maçtan önce Aatıf yine ilk 11’de.Siz Aatıf’tan ne bekliyorsunuz böyle bir maçta? Beşiktaş maçında sahadan alınmasına öfkelenip yavaş adımlarla kenara gelen Aatıf’a,senden vazgeçmem mi diyorsunuz?

Neden Eljif Elmas gibi bir oyuncu ilk 11’de yer bulamıyor,hadi diyelim kenarda hamle oyuncusu olarak düşünüyorsunuz,3-0 mağlupken 80 dakika neden yanınızda oturtuyorsunuz ? 

Takımda kazanmak isteyen tek bir oyuncu vardı bu akşam,o da her hafta eleştirdiğimiz Ayew. Solda oynarken daha başarılı bir grafiği olmasına rağmen ısrarla sağda oynatılan Andre Ayew!!!

7 haftada sadece 7 puan topladık.Hoca ile bu akşam yolları ayıralım.Ortada geçmişte denenen bir hoca var,sadece bir sezon bu camiada görev almış,1.hafta maçtan sonra “biz şampiyon olacağız” diye söz vermiş ve sözünü Nisan ayında tutmuş bir hoca.Taraftar anketi yapsanız en az %70’i Ersun Yanal der.Uzaklara gitmeye gerek yok,doğru adam tanıdığımız biri.

Sayın Başkan,lütfen hocaya olan tepkimizi şahsınıza algılamayın.Biz hem kendimiz hem de sizin için üzülüyoruz.Hep birlikte daha fazla üzülmeyelim,FENERBAHÇE “Lefter” sezonunda en azından yarışın içinde olsun.Sizden bir hamle bekliyoruz,biz üzerimize düşeni yapıp sizi sonuna kadar destekleyeceğiz,FENERBAHÇE hepimizin,başka FENERBAHÇE yok.

Uykularımızı kaçırmayan bir FENERBAHÇE görmek dileğiyle herkese sevgiler,saygılar.


SERKAN SARIYAPRAK