Spor Toto Süper Lig'in 3.sırasında yer alan sarı-kırmızılı ekip Galatasaray, Türk Telekom Arena'da alınan Kayserispor mağlubiyeti sonrası camiaya gönül vermiş taraftarlar yönetimi ve teknik heyeti istifaya çağırmıştı.

Alınan mağlubiyet sonrası Hollanda'lı teknik adam ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken bu kararın alınması için bir sonraki gün gerçekleşecek Sportif AŞ toplantısı beklendi ve Galatasaray yönetimi dün itibariyle Riekerink'in görevine son verdiğini açıklamıştı. Sarı-Kırmızılı takım yöneticileri bu karardan sonra yeni teknik direktör için çalışmalara başladı ardından da ligi tanıyan ve şu an Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü olan Hırvat teknik adam Igor Tudor ile prensip anlaşmasına vardı.

Bu anlaşmadan sonra birçok haber sitesi Igor Tudor'u ilk kez kendilerinin açıkladığını iddia etse de Türk spor medyasında Galatasaray-Igor Tudor haberlerini aylar önce ilk kez Levent Ümit Erol,Türkiye'nin ilk ulusal radyosu olan Radyospor'da yaptığı Doğru Tektir programında açıklamıştı.

İşte 12 Kasım 2016 tarihinde Levent Ümit Erol'un yapmış olduğu açıklamalar;