Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında cumartesi günü evinde Beşiktaş'ı ağırlayacak. Sarı lacivertlilerde maça hangi isimlerin ilk onbirde başlayacağını ise yine ilk önce Levent Ümit Erol farkıyla Sporun Dibi açıklıyor. 

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, geçen hafta oynanan Alanyaspor maçındaki ilk 11'den uzak bir kadro ortaya koymayacak. Aykut Kocaman'ı soru işaretinde bırakan tek yer ise kale.

Sarı Lacivertli ekipte kaleyi derbilerde tüksek performans sergileyen kaptan Volkan Demirel mi? koruyacak Yoksa Carlos Kameni mi? Aykut Kocaman henüz bunun kararını verebilmiş değil. Aykut Kocaman 2'li stoper bölgesini Alanyaspor maçında olduğu gibi Luis Neto ve Roman Neustadter ile oluşturacak. Orta sahada 2 önlibero ile maça başlayacak olan Aykut Kocaman, o bölgede Ozan Tufan-Josef ikilisine yer verecek. Fenerbahçe'nin hücum hattında sağ kanatta Nabil Dirar'ın sakatlığı sebebiyle forma giyememesinden dolayı Alper Potuk ve sol kanatta ise kısa sürede taraftarın sevgilisi haline gelen Mathieu Valbuena oynayacak. 10 numara mevkisinde ise geçen hafta golle tanışan Giuliano forma giyecek. Forvet bölgesinde ise performansıyla göz dolduran yeni transfer Vincent Janssen alacak.