Sarı Lacivertli ekip kadrosunu gençleştirme çalışmalarında gözünü Almanya'ya dikti. Fenerbahçe iki oyuncu için de tüm şartları zorlayacak.

Ekibimizden Ahmet Barış ARI Alman menajar Staphan Engels ile iletişime geçti ve Fenerbahçe'nin bu sezonu Wolfsburg'da geçiren sol bek oyuncusu Yannick Gerhardt ile ciddi bir şekilde ilgilendiğini öğrendi. Hücum gücü ile dikkat çeken isim yeni sezonda Sarı-Lacivertli formayı giyebilir. Kulüp yöneticileri oyuncunun kiralanması için tüm şartları zorlayacak ancak Wolfsburg'un cevabı için henüz dönüt alınmadı.

Orta sahadaki açığı kapatmak için de harekete geçen Fenerbahçeli yöneticiler Schalkeli genç yıldız Amine Harit ile temasa geçti. Ekibimizden Ahmet Barış ARI genç oyuncunun menajeri ile temasa geçerek Fenerbahçe'nin oyuncu için teklif yaptığını öğrendi. Almanyada harika bir sezon geçiren 20 yaşındaki genç yıldız bu sezon çıktığı 35 maçta 3 gol 7 asistlik bir katkı yaptı. On Numara pozisyonunda oynayan oyuncu daha çok oyun görüşü ve pasları ile dikkat çekiyor. Sarı Lacivertli kulüp Amine Harit'i kiralamak için elindeki tüm mali şartları zorlayacak. Ancak Schalke'nin genç oyuncuyu kiralamak yerine bonservis ile vermeyi düşünüldüğü öğrenildi.

AHMET BARIŞ ARI / ÖZEL HABER / SPORUN DİBİ

YASAL UYARI: Sporundibi.com ÖZEL HABERLERİ KAYNAK VERİLMEDEN KULLANILAMAZ. KAYNAK VERMEDEN KULLANANLAR HAKKINDA YASAL İŞLEM BAŞLATILACAKTIR.