Fenerbahçe'de yeni başkan Ali Koç'un Aykut Kocaman ile devam etmeyeceği,yabancı bir teknik direktör ile çalışacağını belirtmiştik.

Ali Koç'un başkan seçilmesinden sonra gündem Sarı-Lacivertli ekibin başına kimin geleceği oldu.Teknik direktörlük görevi için bir çok yabancı isimde gündeme geldi.Bunlardan ilki Arsenal'den ayrılan Arsene Wenger'di.Wenger'in Bodrum'a gelmesi ile İstanbul'da Ali Koç ile görüşeceği ve teknik direktörlük görevini üstleneceği iddia edildi.

Sarı-Lacivertli takımda teknik direktörlük görevi için ortaya atılan bir isimde Barcelona'nın eski teknik direktörlerinden olan Luis Enrique.

Sporun Dibi ve Levent Ümit Erol bu iddialara son noktayı koyuyor.

Levent Ümit Erol sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Enrique'nin Ali Koç'un gündeminde olmadığı ve Arsene Wenger'in teknik direktörlük görevine getirileceği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirtti.Ayrıca Aykut Kocaman'la da yolların kesinlikle ayrılacağının bir kez daha altını çizdi.

Ali Koç'un yönetimdekiler ile bir toplantı gerçekleştireceği ve yeni teknik direktörün kim olacağına karar verileceğini de ifade etti.

    



Sporun Dibi Özel | Levent Ümit Erol