Beşiktaş bir yandan transfer gündemini belirlemeye çalışırken bir yandan da teknik direktör Şenol Güneş'in yardımcılığını kimin yapacağı merak konusu.

Siyah-Beyazlı yönetim teknik adam Güneş'in yardımcı antrenör konusunda ikna ettikten sonra çalışmalarına başladı.Yardımcı antrenörlük için ortaya atılan ilk isim İspanyol Jose Maria Gutierrez Hernandez bilinen adı ile Guti oldu.

Guti futbolculuk kariyerine Real Madrid C takımında başlayıp Real Madrid A takımına kadar yükselmiş daha sonra ise 6 milyon Euro'ya bonservis bedeli ödenmeden Beşiktaş'a transfer olmuştur.Siyah-Beyazlı forma ile Guti ,Süper Lig'de 7 gol 7 asistlik performans sergilemişve 2011 yılında Beşiktaş'a kariyerini sonlandırmıştır.

Sporun Dibi ve Levent Ümit Erol ,Guti'nin Siyah-Beyazlı ekipte Şenol Güneş'in yardımcı antrenörlüğünü yapacağı iddialarına son noktayı koyuyor.

Levent Ümit Erol sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım da Guti yardımcı antrenör olarak gelecek yöneticiler İspanya'da görüşme için haberlerinin gerçeği yansıtmadığını Beşiktaş'ta antrenörün ise Yusuf Şimşek olacağını belirtti.




Sporun Dibi Öze | Levent Ümit Erol