Süper Lig takımlarından Kasımpaşa'nın kiralık Ganalı oyuncusu Bernard Mensah, yine Spor Toto Süper Lig'den İzmir ekibi yolunda.

Kasımpaşa'nın Atletico Madrid'den kiraladığı Ganalı oyuncu Mensah futbol kariyerine Fetteh Feyenoord'a 2012 yılında başlayıp Guimaraes U19 takımından Guimaraes B takımına yükselmiştir.Guimaraes B takımından sonra sırası ile Vitoria Guimaraes SC,Atletico Madrid,Getafe'de oynamaış Getafe'den tekrar Atletico Madrid'e dönmüştür.Tekrar Vit. Guimaraes takımına kiralık olarak gönderilen Mensah ,kiralıktan döndüğü Atletico Madrid'den Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'ya kiralık olarak transfer olmuştur.

Bernard Mensah,Kasımpaşa forması ile 30 Süper Lig,2 Türkiye Kupası maçına çıkmış Süper Lig'de 5 gol 7 asistlik performans sergilemiştir.

Levent Ümit Erol sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda geçtiğimiz sezon Kasımpaşa'da kiralık olarak forma giyen,bonservisi Atletico Madrid'de olan Ganalı oyuncu Bernard Mensah'ın İzmir temsilcisi Göztepe yolunda olduğunu ve yeni sezonda Göztepe forması giyeceğini belirtti.Bu hafta bir görüşmenin de yapılacağını belirtti.




Sporun Dibi Özel | Levent Ümit Erol