Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında dün alınan 2-0'lık Kasımpaşa galibiyeti sonrası Atiker Konyaspor yüzler gülüyor. Mehmet Özdilek'in görevine son verilmesinin ardından yerine gelen Sergen Yalçın, Atiker Konyaspor'u resmen şaha kaldırdı. Yeşil-Beyazlı ekip Sergen Yalçın yönetiminde ligde çıktığı 6 maçta sadece 1 kez yenildi. Sergen Yalçın takımı küme düşme potasından yükseltmesinin yanı sıra genç oyunculara da önem veriyor. Hiç kuşku yokki bu genç oyunculardan bir taneside 20 yaşındaki Vedat Bora...

Dün oynanan Kasımpaşa maçında oyuna sonradan giren ve 2. golün asistini yapan 20 yaşındaki Vedat Bora, hocası Sergen Yalçın'dan tam not aldı. Oyuna 65. dakikada dahil olan Vedat Bora, asistini yanı sıra oyun görüşü ve top hakimi ile de öne çıktı. Sergen hocasından da tam not alması diğer maçlarda da forma şansı bulmasını arttırdı. 

Kurucumuz Levent ümit Erol ile bir araya gelen genç yetenek Vedat bora, "Sergen hoca ile harika bir uyum yakaladık. Sahadaki 11 kenardaki bizler arasında aile ortamı var. Bu bize başarı getiriyor. Bundan sonraki süreçte görev verildiği takdirde, son zerreme kader mücadele etmeye devam edeceğim. Takımdaki ağabeylerimden büyük destek ve yardım görüyorum, bu benim gelişimimde en önemli unsur. Konyaspor camiası müthiş bir camia ve hiç şüpheleri olmasın ligde kalacağız." dedi.