Sarı-Kırmızılı takımın taraftar grubu Ultraslan'ın yaptığı açıklamalar şu şekilde;

''Geçtiğimiz haftalarda, boykot ettiğimiz Beyaz TV'ye yaptığı açıklamaları sosyal medya üzerinden bizlere ulaşan Fikret Orman hakkında bazı şeyler söylemek zorunluluğu doğmuştur.

Aslında yalanları ile meşhur bu şahsı muhatap alma taraftarı değiliz, ancak satılık spor basınında kolay kolay bunlar dile getirilmediğinden onların işini de biz yapalım dedik. Çünkü biliyoruz ki Fikret'e niyetini unutturursak, bugün olduğu gibi ahlak satmaya kalkar...

Öncelikle daha önce yalanları ve kaypaklıkları defalarca ortaya dökülen Fikret'in maç öncesi son çırpınışını Ahlaksızca ve Korkakça Anadolu kulüpleri arkasına saklanarak verdiğini sizlere belirtmiştik.

Ne kadar haklı olduğumuz sonraki süreçte ortaya çıktı. Birçok kulüp başkanı kendilerinden imza alınmadığını, bu yazının Galatasaray ile ilgili ötekileştirme ve hedef gösterme kampanyasına dönüşmesini kınadı.

Ve yine ortaya çıktı ki, vizyon perdesi arkasında düştüğü çamuru görmeyip Galatasaray'a diş bileyen YALI ÇOÇUĞU ve SİNSİ GÖKSEL’İN desteğini de arkasına alan bu şahıs, şahsi hezeyanlarını metne dökerek Kulüpler Birliği'ni kendisine kalkan etti.

Galatasaray Başkanı aradığında "AÇIKLAMADAN HABERİM YOK" diyen Fikret Orman bugün açıklamayı kendisinin kaleme aldığını açıkladı. Bu kadar yalanın içinde kendisi ya MİTOMANİ hastalığına yakalandı yada ŞİZOFRENİK BUHRANLAR içinde olduğu bir gerçek. ACİL tıbbi destek almalıdır.

Dün yaptığı açıklamada hakemleri eleştirmeyi hakem yorumcularının tekeline bırakan Fikret Orman, ne tesadüftür ki kendilerinin de oynadığı Konyaspor maçı sonrası daha bir ay önce bir basın toplantısı düzenledi.

Toplantı boyunca hakemleri eleştirdi, insandır hata yapar demedi alenen kötü niyetli dedi. Fakat el ele yürüdüğü Demirören federasyonu kendisine ceza dahi vermedi. Sonra kayrılmak için Namoğlu abisine yağ çekmeyi de ihmal etmedi...

Üstüne yetmiyormuş gibi bir de Demirören'in maç öncesi Cüneyt Çakır'ı şahsi ofisinde ağırlayıp kendisine hediye paketi olarak gönderdiğini pazar günü öfke ile izledik...

Ama sorarsanız Fikret adalet peşinde. Yüreğin varsa çık konuş TFF başkanının kendi ofisinde hakemle özel olarak görüşmesi ne kadar etik? Ne zaman böyle bir garabet dünyada görüldü?

Senin soy ismin Orman ama kökün yok, duruşun yok, bu yüzdendir ki rüzgarda savrulup duruyorsun Fikret...

Ayrıca yine aynı açıklamasında geçen hafta yapılan açıklamanın Galatasaray ile alakası olmadığı iddiasında bulundu. Ama sanıyoruz satılık medyadan kimse "Peki orada neden 17 takım vurgusu yapıldı" diye sormadı...

Peki bütün bu olayların bugünlerde ortaya çıkması, Fikret'in cansiperane Demirören'i savunması tesadüf mü? #FootballLeaks belgeleri ortaya çıktığından beri Demirören Kendini kurtarmak için bize saldırıyor, Fikret destek oluyor.

Hatırlayacağınız üzere Fikret Orman, "BELGELER ORTAYA ÇIKARSA DEMİRÖREN HAPİS YATAR, MALİYE TEPEMİZE ÇÖKER" demişti Erman Toroğlu'na! Yoksa derdiniz yediğiniz haltları saklamak mı?

Yoksa tribünlerinizin sorduğu "FİKRET ORMAN PARALAR NERDE" sorusunun cevabı "Demirören'in, oğlum Cemal’in rızkı o paralar" açıklamasında gizlide bugün taraftarınıza onu mu unutturmaya çalışıyorsunuz?

Hem Beşiktaş'ı HEM DEVLETİ DOLANDIRDINIZ DA ONU HASIR ALTI ETMEK İÇİN GÜNDEM Mİ OLUŞTURUYORSUNUZ? Kendi taraftarınızın balık hafızasına ve medya gücüne güvenseniz de bunları unutmayacağız, unutturmayacağız!

GALATASARAY TEK, SİZ HEPİNİZ! MAYISLAR BİZİMDİR...

#ultrAslan''

Galatasaray taraftar grubunun bu açıklamalarının ardından Levent Ümit Erol sosyal medya hesabı Twitterdan şu paylaşımı yaptı; ''Ultraslan'ın ülkemizin ilk kurulan büyük camiası Beşiktaş başkanı Fikret Orman hakkında yazdığı söylemler hiç hoş olmamış.Edepten ahlaktan bahseden bir camiaya mensup insanların bu tavrı son derece saygısız.Fenerbahçe'nin taraftar grubu GFB'de yapsa aynı görüşteyim yakışmaz...''