Süper Lig'de 4.haftada Sarı-Lacivertli ekip sahasında Kayserispor'a 3-2 mağlup oldu.Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe üçüncü yenilgisini almış oldu.

Levent Ümit Erol sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla hem kadroyu değerlendirdi hemde 4.haftada teknik direktör Phillip Cocu'nun performansını değerlendirdi.

Levent Ümit Erol paylaşımlarında şu ifadelere yer verdi;

''Elbette ki tüm Fenerbahçelilerin beklediği ve inandığı takımın bir an önce düzelmesi toparlanması herkes aynı düşünce ve istekte ..Ama bu ne zaman olacak ? Elbetteki SABIR ..Mesele iş işten geçmeden toparlayabilmek,işte onu da taraftar yapamıyor,Cocu yapmalı ..En acilinden ...

Phillip Cocu'ya yazılır bu tablo eyvallah ama Cocu ile sözleşme fesih edilip yollanmaz ...Bu da bir gerçek ..Şu an bu söz konusu dahi degil ama bu sonuçların telafisi de kolay degil ... Spekülasyon yapmamak gerek tek çare var o da SABIRLA BEKLEMEK .. Ve DESTEKLEMEK ..

Ben büyük camialarda ellerinde sadece koşu mesafesi tutan çok fazla teknik konuda çalışan antrenörler yerine camiayı sahayı soyunma odasını yaşamış taraftarın sevdiği inandığı antrenörlerin olması gerektiğine inananlardanım ..Fenerbahçe'de değerli ve önemli eksik bu bence...

Ve Fenerbahçe'de bu kapasitede bir çok değerli isim var iken ellerinde laptop,aileleri harici kimsenin tanımadığı beden eğitimi öğretmeni kıvamında antrenörlere karşıyım...Ruhu sahanın içinde yaşamış antrenörler verir bilim adamı kıvamındaki adamlar değil ! '' cümleleri ile düşüncelerini belirtti.



Sporun Dibi Özel | Levent Ümit Erol