Spor Toto Süper Lig'de son haftaların en formda takımı Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak olan Adana Demirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Bugün basında yer alan "Fenerbahçe'de Valbuena Krizi!" başlıklı haberde Mathieu Valbuena'nın Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman ile sorun yaşadığı ve kendisine kulüp aradığı içerikleri yer alıyordu. Bu iddialara son noktayı Levent Ümit Erol koydu.

VALBUENA MUTLU!

Levent Ümit Erol Mathieu Valbuena'nın Fenerbahçe'de mutlu olduğunu, takımı çok sevdiğini ve Teknik Direktör Aykut Kocaman ile bir sorunu olmadığını belirtti.

Bilindiği üzere 33 yaşındaki Fransız yıldız Mathieu Valbuena ligde oynanan Osmanlıspor maçında sakatlanmış ve formayı Aatıf Chahechouhe'ye kaptırmıştı. Sezon başından beri oynadığı futbol ile taraftarın sevgisini kazanan Valbuena, sakatlığı geçmesine rağmen yedekte forma şansı bekliyor.

"BİRLİĞİ VE AİLE ORTAMINI BU YALANCILAR BOZAMAZ!"

Levent Ümit Erol, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Bu haberi uyduranların tek bir doğru haberi olmadığını ve tesislere dahi yasaklı olduğunu hatırlatırsanız zaten dahada net anlayacaksınız. Fenerbahçe'nin hep dediğim birliğini ve aile ortamını bu yalancılar bozamaz!" sözlerine yer verdi.